El migcampista Andrés Iniesta va valorar ahir positivament el fitxatge del Tata Martino com a nou entrenador del Barcelona, en un acte promocional celebrat a Màlaga. El futbolista no va dubtar a afirmar que l'argentí "encaixarà amb el nostre model" i va dir quela decisió del club segur que ha estat "el millor per al Barcelona".

Iniesta va declarar que tant ell com els seus companys de vestidor tenen bones referències del preparador argentí. "És una bona decisió. El conec per haver-nos enfrontat en el passat Mundial de Sud-àfrica del 2010. Crec que és el tècnic ideal per a nosaltres", va declarar el migcampista format a La Masia.

El migcampista manxec, que ja té en ment els reptes que se li presenten de cara aquesta propera temporada, va repassar l'actualitat del club blaugrana pel que fa a les altes i baixes que s'han produït en les últimes setmanes. "Amb el fitxatge de Neymar millorarem i tindrem més opcions d'aspirar a tots els títols. La sortida de Thiago va ser una decisió personal i s'ha d'acceptar", va dir, abans d'afegir que a Cesc "només el veig en el Barcelona, no em plantejo que se'n vagi la seva sortida". Per acabar, el de Fuentealbilla va dedicar unes paraules de suport cap a Tito Vilanova després de la seva recaiguda en la malaltia que pateix. "A Tito li volem donar molta força perquè superi la seva malaltia", va concloure.

Messi també ho celebra

Leo Messi va pronunciar-se també sobre el fitxatge de Gerardo Martino com a nou entrenador barcelonista. El davanter va escriure en el seu compte personal d'una nova xarxa social anomenada Wechat, per mostrar la seva alegria per l'arribada del seu compatriota al Camp Nou. "Quina sorpresa més maca veure que Martino ha estat l'escollit per ser el tècnic d'aquest equip", va escriure l'astre argentí.