El Llagostera ja té el golejador que cercava. Després de regirar el mercat, el club blaugrana ha aconseguit arribar a un acord amb un dels atacants més contrastants de la Segona Divisió B. Es tracta de Salvador Pérez Martínez, més conegut per Salva Chamorro, qui ahir a la nit va estampar la seva signatura per vestir la samarreta blaugrana durant aquesta temporada. Oriol Alsina i Lluís Carrillo veuran així complert un somni que ja feia temps que perseguien: lligar un dels ariets més en forma de la categoria i completar així la nòmina d'atacants.

Després del desencís que va suposar la marxa enrere d'Enric Vallès, el Llagostera ha decidit filar prim en les últimes operacions per tancar la plantilla. Malgrat comptar amb Eloy Gila, Sellarès i Aumatell, el club cercava un golejador al mercat. I l'ha trobat. Alsina i Carrillo han convençut a Salva Chamorro perquè el davanter nascut a Oriola ara fa 23 anys sigui blaugrana, com a mínim, al llarg d'aquest curs.

El jugador, a prova en un equip de Còrsega a la recerca d'una oportunitat, va realitzar ahir un viatge llampec fins a terres gironins, on va trobar-se amb Oriol Alsina. La reunió va servir perquè Salva Chamorro signés el contracte que el converteix en nou futbolista del Llagostera.

L'alacantí, que va disputar 16 partits a la Segona Divisió A amb el Cartagena al llarg de la temporada 2011/2012, va militar el curs passat al Vila-real B i també a l'Atlètic Balears. Entre tots dos equips va signar 11 gols, els mateixos que va anotar la campanya 2010/11, quan va vestir la samarreta del Terol.