Han passat les vacances, han arribat cares noves i uns quants jugadors han marxat. Canvis també al cos tècnic i fins i tot noves equipacions. Tot plegat, però, no ha evitat que a a Montilivi encara es respiri un cert aire de nostàlgia. Un rere l'altre, els supervivents de l'excel·lent temporada passada no amaguen, dia rere dia, que encara resta en la seva memòria la gesta que a punt van estar de protagonitzar. Quedar-se a les portes de la Primera Divisió ha representat un gran èxit per a la institució, però alhora també un record inesborrable que s'ha de saber gestionar. Un dels veterans del vestidor, Juanlu Hens, admetia que "mai" podrà oblidar el que tant ell com el Girona va viure l'últim curs. Ho recordarà "sempre". Tot i això, avisava que la millor recepta per intentar que aquesta també sigui una "bona temporada" ha de ser "començar de zero" i no marcar-se "objectius" massa ambiciosos abans d'hora.

El cordovès, "molt content" d'encetar el seu tercer any consecutiu en clau blanc-i-vermella, explicava que ara mateix "tot és nou" per al Girona i que el que ha de fer l'equip és "carregar les piles" el màxim possible durant aquesta pretemporada per "començar amb força". L'objectiu és ben clar: "Tenim ganes de tornar a fer un bon any. Partim de zero i tothom té les mateixes opcions, pel que hem d'estar centrats i competir al màxim", assegura.

Juanlu recorda que, ara mateix, el més important és "no marcar-nos cap meta que no sigui mirar més enllà del proper diumenge", perquè "així ho vam fer la temporada passada" i els resultats, llavors, van ser "excel·lents".

Sobre el tècnic, Ricardo Rodríguez, l'andalús reconeix que encara porten "poc temps" sota les seves ordres, però que es tracta d'un entrenador "similar" a Rubi pel que fa la seva idea de joc: "No variarem gaire. La intenció serà jugar la pilota, collar al rival i ser protagonistes".