Després de gairebé una setmana sense moviments, el Girona va tornar a moure fitxa ahir amb la incorporació del porter Jorge Palatsí procedent del Vila-real B. Després de descartar diverses opcions com el bètic Casto, que ha fitxat pel Múrcia, l'exespanyolista Èdgar Badia que se n'ha anat al Granada o Mario (Racing), entre altres, el Girona va tancar l'acord amb Palatsí i ahir mateix el va presentar. El castellonenc, de 25 anys, signa per dues temporades amb l'entitat de Montilivi i arriba per ocupar el buit deixat per Dani Mallo, que aquest curs jugarà al Lugo. Palatsí va posar punt i final a una llarga etapa al Vila-real el passat 30 de juny després de no ser promocionat al primer equip i de tenir les portes del filial tancades. El de la Salzadella té experiència a Segona A on ha disputat 9 partits entre les temporades 11-12 i 12-13 (9 amb el filial i 1 amb el primer equip) i arriba en bona forma perquè s'ha estat entrenant amb el conjunt de La Plana aquests dies malgrat haver acabat el seu contracte.

Palatsí aterra a Montilivi "il·lusionat i motivat" per tornar a Segona A i amb ganes de "sumar i aportar a l'equip per tornar la confiança". El castellonenc és conscient que l'altre porter del primer equip, Isaac Becerra, va acabar la temporada passada a un molt bon nivell però té clar que no l'hi posarà fàcil. Això sí, des del positivisme i tot pel bé del col·lectiu. "Sóc un bon company. Lluitaré per la titularitat amb les meves armes, sempre això sí, amb una competència d'allò més sana", assegurava.

Palatsí era un dels pocs jugadorsdel Vila-real nascuts a la Plana Alta i per això era molt estimat per l'afició grogueta. En aquest sentit, el porter va explicar que el club de Madrigal l'hi ha ensenyat "tot" i que marxa "molt agraït a la família grogueta". La temporada 11-12, Palatsí va disputar 8 patits a Segona A amb el Vila-real en els quals va encaixar 17 gols. El curs passat, a Segona B amb el filial va jugar17 partits i va rebre 31 gols mentre que en l'únic que va disputar amb el primer equip, al camp del Xerez, va mantenir la porteria a zero (0-0). "Sóc un porter valent, que no tinc dubtes en el joc aeri ni en les sortides", es definia el valencià, que tambés és un bon especialista en les accions d'un contra un.

Amb l'arribada de Palatsí, el Girona trenca amb el model que darrerament tenia a la porteria amb un porter jove i un altre de més veterà. "És una aposta semblant a la de l'Isaac. Es tracta d'un porter complet amb molt de marge de millora i que ha de seguir creixent perquè amb 25 anys és jove", explica el secretari tècnic Sergi Raset.