El futbolista Gerard Bordas seguirà sota la disciplina del Girona FC, equip amb el qual ja va disputar la segona volta del campionat de lliga de la campanya passada, cedit pel Vila-real, després de signar un contracte per dues temporades.

Ara, aquest davanter català de 31 anys torna a Montilivi amb la carta de llibertat i la intenció de contribuir a suplir les absències dels golejadors Acuña i Benja.

Natural de Manresa, Gerard Bordas ha jugat, a més de al Vila-real, al Terrassa, el Gavà, el Nàstic o el Lorca abans de vestir la samarreta del Girona, amb el qual va disputar quinze partits en els quals va anotar tres gols.

En la seva presentació oficial, Bordas s'ha mostrat satisfet de la seva continuïtat a Montilivi: "Estic content perquè seguir en el Girona FC era la meva primera opció i en el club ho sabien, amb la qual cosa haver tancat aquesta continuïtat és una bona notícia per a mi".

El davanter també ha destacat que vol millorar el nombre de gols marcats la temporada passada, "encara que després és la competició la que diu si els pots marcar o no".

Amb l'arribada de Bordas, al Girona li falta encara incorporar un tercer davanter i el club també estudia reforçar alguna posició més, encara que aquest segon cas no és prioritari.

El club gironí ha fitxat fins ara cinc jugadors: el porter Jorge Palatsí (Vila-real), el defensa Iván López (Llevant), els centrecampistes Jordi Matamala (Recreativo) i David Timor (Osasuna) i Bordas (Vila-real).