Gerard Bordas ja és jugador del Girona. Era qüestió de dies i fins i tot d'hores, però l'arribada del davanter estava cantada. El club havia admès que el manresà era una de les prioritats de la seva llista i el mateix futbolista, diumenge reconeixia a aquest mateix diari que l'operació estava molt a prop de concretar-se. Així mateix i sense perdre el temps, el Girona anunciava ahir al migdia el fitxatge de Gerard Bordas, que finalment s'ha pogut desvincular del Vila-real per acabar signant amb el club de Montilivi per les dues properes temporades.

En més d'una ocasió, Bordas havia admès que seguir al Girona era la seva "primera opció". Descartada la seva continuïtat al Vila-real (tot i tenir un any més de contracte, el català no entrava en els plans del cos tècnic) i després de no prosperar la seva incorporació al Múrcia (el seu fitxatge pel club de la Nueva Condomina es donava per fet fa només uns dies), el davanter va veure complert el seu desig ahir mateix, quan va ser presentat de manera oficial a la sala de premsa de Montilivi. Signa per dues temporades i, als 31 anys, aterra al club blanc-i-vermell amb les idees ben clares: "Prometo treball des del primer dia, ajudar l'equip a sumar punts al més aviat possible per estar tranquils".

Autor de 3 gols en la seva última etapa al Girona (va disputar 15 partits), Bordas va admetre que n'intentarà "marcar més" al llarg d'aquest curs, encara que va preferir no posar-se cap límit. "Espero fer-ne més de tres o fins i tot de sis. Després, però, tot depèn de com vagi la temporada", s'explicava, reconeixent també que superar les xifres de Benja Martínez i Javier Acuña, ara a les files del Còrdova i Watford, respectivament, serà força complicat: "Són baixes importants, però els que seguim aquí els hem d'intentar fer oblidar".

El manresà va explicar també que ahir mateix ja va mantenir la primera conversa amb el tècnic Ricardo Rodríguez, a qui "no coneixia" però de qui l'hi havien parlat "molt bé". Igualment, va assegurar que enguany serà "molt difícil" igualar "els excel·lents resultats" que el Girona va assolir en l'última temporada. No obstant, no va amagar que la seva il·lusió és intentar-ho repetir. "Si volem fer grans coses hem d'anar pas a pas, partit a partit, sumar punts al més aviat possibles i després veure de què som capaços", va concloure.