El Palamós de Jordi Guerrero va plantar cara a l'Olot de l'extècnic del Degà, Edu Vílchez, que en el seu retorn al Nou Estadi va comprovar com els palamosins poden ser un equip a tenir en compte aquest any a Tercera Divisió. Els garrotxins, que venien de golejar a La Jonquera (0-4), només varen poder guanyar el seu segon amistós d'aquest estiu per un ajustat 0-1 gràcies a un gol de l'exdavanter de l'Hopistalet David Corominas a l'inici de la segona meitat.

La primera part va ser dominada a parts iguals, però la sensació de perill i d'una major profunditat la posava el Palamós que va diposar de dues oportunitats per marcar. La primera va arribar gràcies a un xut d'Ivan Díaz des de la frontal en el minut 6 i l'altre quan el nou davnater dels locals, Pugui, va protagonitzar una gran jugada personal per plantar-se dins l'àrea de l'Olot on Oscar li va aturar el xut en dos temps. L'única arribada dels visitants abans del descans va ser després d'una falta de David Malo sobre Carlos Martínez. El mateix davanter barceloní del l'Olot es va encarregar de llançar-la, però Bayona la va aturar sense problemes.

A la segona part, l'Olot va rendibilitzar el el màxim les tres oportunitats que va tenir davant un Palamós que va continuar oferint una bona imatge tot i els nombrosos canvis. El primer avís dels garrotxins va arribar ben aviat. Xut de Carlos Martínez que Bayona atura de manera excel·lent, en una jugada que servia de prèvia al que passaria quatre minuts més tard. Jugada de David Corominas que es desfa de Calvo amb un retall dins l'àrea per batre el veterà porter local. En aquesta segona meitat, l'única opció clara del Palamós va arribar després d'una assistència de Marc Vila que el nou davanter del Palamós, Sergi Arimany, va desaprofitar. El marcador ja no es mouria més fins al final i el gol de Coro acabaria decidint un derbi equilibrat i molt especial per a Vílchez.