El president del Girona Joaquim Boadas va calmar el neguit generat al vestidor per l'entrada del club al concurs de creditors. Boadas va mantenir una reunió ahir al matí amb els capitans de l'equip (Migue, Jandro Castro, Jofre Mateu i Moisés Hurtado) a la qual va exposar-los que si el Girona ha pres la decisió de presentar el concurs voluntari és per "preservar, garantir i protegir els seus salaris". En aquest sentit, el president va exlicar al vestidor que el principal motiu pel qual s'havia fet eren "les quotes creixents" amb Hisenda que "s'havien de paral·litzar". Boadas va assegurar que la plantilla ha entès la situació i que no es tracta de cap situació greu. I és que alguns membres del vestidor han viscut alguns concursos de creditors en altres equips com ara Jofre Mateu al Valladolid, en els quals van estar força mesos sense cobrar. En la mateixa línia, el president blanc-i-vermell va negar "en cap cas" que el fet d'estar en concurs de creditors pugui fer desdir algun jugador de fitxar pel Girona. "Els nous fitxatges tindran la signatura de l'administrador concursal i per tant, encara gaudiran de més garantia de cobrament", va assenyalar. Boadas va estendre la mà als futbolistes recordant-los que el Consell d'Administració és a la seva disposició "pel que faci falta" i que si dimarts no havia pogut informar-los era perquè havia estat "a Barcelona la junta ordinària i extraordinària de la LFP".

El bufet Rebollo Melció Associats SLP ha acceptat el nomenament del jutge i ja és l'administrador concursal del Girona. A partir d'ara el club començarà a negociar amb l'Agència Tributària el fraccionament del deute pendent de 2,3 milions d'euros. Representats de la societat ja van ser dimarts a Montilivi i ahir es van reunir amb el Consell per començar a treballar.

Migue: "Estem tranquils"

Mentrestant, el capità Migue, en declaracions al portal cugat.cat expressava ahir el sentiment de calma entre la plantilla després que les explicacions del club. "Estem tranquils. Hem parlat amb el club i el concurs no ens afectarà als treballadors", va dir Migue que dimarts havia reconegut que la plantilla no sabia res. "Està tot solucionat. Anem tots a una", afegia.