El nou Figueres de Xavi Punsí va deixar un regust amarg de boca ahir en el seu primer amistós de pretemporada a Vilatenim. A aquestes alçades de temporada el resultat és el de menys i el més important és anar encaixant peces i que tothom es posi bé físicament. Va ser probablement aquest darrer aspecte el que va fer que el Figueres es deixés igualar un 2-0 al seu favor davant un Farners una mica més rodat. Moñino, a la primera part i Ivan Cristino, a la represa van encarar el partit pels altempordanesos que es van relaxar i van veure com en onze minuts els colomencs els aixaven la guitarra davant la seva afició.

Punsí va situar d'entrada sobre la gespa un onze titular que ben bé podria haver estat de la temporada passada, sense cap cara nova. Els fitxatges van haver d'esperar el seu torn des de la banqueta i tots van tenir la seva oportunitat a la segona part (Cristino, Bonaventura, Bernat Puig, Mabil i Arimany). Punsí també va veure en acció els joves Joan Pujol i Guillem Pérez a més a més de Quim Rodríguez (La Jonquera)que està prova. El Farners, que ja fa dies que sua de valent a les ordres de Pep Triadú no es va rendir i va aconseguir igualar el marcador gràcies als gols de Ricki Solà i de Quiles, aquest al darrer sospir pràcticament.

Un cop disputat el partit d'ahir, el Figueres comença una estada a Camprodon on disputarà un partit amistós contra el Girona juvenil (diumenge a les 18.00). La setmana vinent, els de Xavi Punsí disputaran el tradicional Torneig de l'Estany contra el filial del Girona a la semifinals.