El Llagostera continua amb la seva pretemporada de pel·lícula. Després de plantar cara al Southampton (1-2) i de derrotar el Girona dissabte passat (1-0), ahir els de Lluís Carrillo van tornar a superar un rival de Segona A com és el Barça B. El conjunt gironí amb les idees molt clares i amb un to físic millor que el filial va imposar-se per la mínima als blaugrana gràcies al gol aconseguit a la primera part per Gila. Els gironins van gaudir d'ocasions per ampliar l'avantatge al marcador però van estar a punt de veure com el Barça B els empatava. Moragón, però, ho va impedir a l'aturar un llançament de penal a Ilie. El triomf té un valor afegit mé per al conjunt que presideix Isabel Tarragó ja que era la primera vegada que s'enfrontava a un equip del FC Barcelona la qual cosa va deixar un gran regust de boca a tots els jugadors i tècnics gironins.

Malgrat tenir al davant el Barça B, no deixava de ser un partit de preparació i per això Carrillo va seguir fent proves amb els seus jugadors i va plantejar dos onzes completament diferents per cada part. Mentrestant, Eusebio Sacristán va poder disposar de la majoria dels jugadors que han estat fent la pretemporada amb el primer equip i que tot just dimarts eren a Polònia al costat de Messi i Neymar. La primera ocasió va ser per al Barça B però entre Ratti i Òscar Álvarez van aturar la rematada de Babunski. El porter argentí va ser dels més destacats de la pirmera part. Mica en mica, el Llagostera va anar guanyant metres i després que Masó no arribés per poc a rematar una bona centrada d'Adriano, va arribar el gol. Va ser Gila que no va perdonar al plantar-se sol davant Ortolà. A la represa, Eusebio va fer sortir alguns dels seus millors homes i el Llagostera va patir. Tot i això Moragón tenia poca feina fins que l'àrbitre va xiular penal per unes mans a l'àrea dels gironins. El balear va aturar el llançament d'Ilie i ja no hi va haver temps a res més.

El Llagostera segueix la pretemporada aquest cap de setmanade semana amb una doble cita: contra el Farners dissabte a les 19:00 a Santa Coloma i el 3x1 del Torneig del Suro, al Municipal de Llagostera a partir de les 19:00 de diumenge, davant Palamós i Guíxols.