Dissabte al vespre després del convincent triomf al Nou Estadi davant el Palamós (1-4), Ricardo Rodríguez va deixar ben clar que al Girona li manquen encara unes quantes peces i una d'elles és "un migcampista complet". Amb les arribades de Jordi Matamala (Recretivo) i David Timor (Osasuna), el Girona semblava haver aparcat la recerca d'un altre pivot però els desitjos de Rodríguez i la proximitat del començament de la Lliga poden fer que el club s'espavili a sastisfer el tècnic. En aquest sentit, el Girona manté converses ben encaminades amb Òscar Sielva que en els propers dies podrien arribar a bon port. Tot dependrà del vistiplau de l'administrador concursal que, des de l'entrada del club al concurs de creditors, es mira amb lupa totes i cadascuna de les operacions. Sielva es troba sense equip des del passat 30 de juny quan va desvincular-se del Màlaga amb el filial del qual jugava des de mitjans de la temporada 2010-11 després de desvincular-se de l'Espanyol. L'olotí s'ha estat entrenant amb el Barça les darreres setmanes però finalment l'entitat blaugrana va declinar la seva incorporació per no frenar la projecció dels joves ascendits del juvenil.

Sielva s'adapta a la perfecció al perfil de "migcampista total" que vol Rodríguez. El garrotxí és un pivot amb capacitat per generar joc, arribar i també amb prou presència física com per destruir. A més a més encaixa tant per jugar amb un 4-4-2 com a el 4-3-3, els dos sistemes que durant la pretemporada ha fet servir Rodríguez.

Malgrat fer uns quants anys que ronda pel món del futbol tot just ahir va fer 22 anys i el fet de ser jove i de la terra és un altre aspecte que agrada a la direcció esportiva. Sielva va ser una de les perles del planter de l'Espanyol fa uns anys i vamb 17 va debutar a Primera de la mà de Tintín Márquez (2008-09). No obstant això, les lesions i certes desavinences amb Mauricio Pochettino i el responsable del planter de l'època Antonio Morales van frenar-li la projecció. Sielva va jugar mitja temporada cedit al Cartagena (2009) on tampoc va tenir sort i va tornar al filial de l'Espanyol amb qui va ser indiscutible durant una temporada i mitja (del gener del 2010 al juny del 2011). Amb les portes tancades al club de Cornellà El Prat, Sielva va acceptar la proposta del Màlaga per incorporar-se al filial i mirar de reüll a primer equip. En dos anys, tanmateix, i tot i haver estat un dels millors a Tecera amb el Malagueño, Manuel Pellegrini no li va va concedir cap oportunitat.

Caldrà veure si les negociacions amb l'administrador concursal del Girona arriben a bon port i Sielva pot completar una línia de mitjos que ara per ara formen Matamala, Timor, Eloi Amagat i Pons.