És l'assignatura pendent. A casa, el Llagostera compta els seus partits per victòries. Cinc de cinc. Per contra, lluny de terres gironines els blaugrana no han pogut guanyar. Van empatar els tres primers compromisos a domicili i fa dues setmanes van perdre contra l'Atlètic Balears en el darrer moment.

Els de Lluís Carrillo afronten aquest duel a terres valencianes amb la baixa del sancionat Cano i els lesionats Aimar, Òscar Álvarez i Planagumà. No obstant, recuperen el defensa Lobato després que aquest s'hagi refet de la seva lesió. "És el moment de començar a guanyar també fora de casa", reconeix l'entrenador Lluís Carrillo, qui també destaca que l'Olímpic de Xàtiva és un equip "compacte i ben organitzat defensivament, amb molta capacitat de treball, intensitat i destacat joc aeri". "Quan crea més perill és en els contraatacs, caldrà anar molt amb compte", comentava.

L'Olímpic es troba en onzena posició i és un conjunt que no agrada als gironins. De fet, en les tres temporades en què els blaugrana juguen la lliga de Segona B, no han obtingut la victòria contra els alacantins. Tots els partits han acabat amb resultat negatiu excepte el darrer enfrontament en la segona volta del curs passat (empat a zero gols). Per contra, sí van poder eliminar els valencians en l'edició de la Copa del Rei 2011/12.