30 de desembre de 2013
30.12.2013

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

L'Olot escull Arnau Sala (Girona B) per agafar el relleu d'Edu Vílchez

L'anunci de l'acord entre els garrotxins i l'encara entrenador del seu filial molesta l'entitat de Montilivi, que vol rebre una compensació per la marxa d'Arnau a mitja lliga

30.12.2013 | 07:13
Arnau Sala deixarà el Girona, on va arribar aquest passat estiu.

L'Olot ja ha escollit el relleu d'Edu Vílchez. Després d'una setmana d'incertesa i de molt ball de noms, la junta presidida per Joan Agustí va acabar fent ahir el pas que hauria d'acabar sent decisiu. Els club olotí va anunciar la destitució de Vílchez, una notícia coneguda per tothom des de feia massa dies, i va fer públic un acord amb l'actual entrenador del Girona B, Arnau Sala, perquè en sigui el seu substitut. El tècnic de Sant Fruitós de Bages, però, encara s'ha de desvincular del Girona i el comunicat oficial de l'Olot anunciant l'acord va crear molt malestar ahir a Montilivi, on volen una compensació -es parlava d'un parell dels juvenils més prometedors dels garrotxins- per deixar marxar Arnau. La tensió de primera hora de la tarda es va refredar una mica amb el pas de les hores i sembla clar que Arnau acabarà incorporant-se a l'Olot, però les bones paraules que arribaven des de la Garrotxa "Estem molt agraïts al Girona i a l'Oriol Alsina per entendre la voluntat de l'Arnau d'entrenar el nostre equip" no acaben de convèncer els responsables del club gironí que avui, en una reunió prevista per a les onze del matí, continuaran amb la seva intenció de demanar una compensació a l'Olot. Per tant, mentre a la Garrotxa apunten la seva intenció de tancar l'acord amb el Girona aquest matí per, acte seguit, presentar Arnau, que ja dirigiria el seu primer entrenament; a terres gironines es recorda que el tècnic resident a Figueres està convocat per dirigir avui l'entrenament del filial a Torres de Palau.

La tarda d'ahir, amb la destitució de Vílchez i l'anunci de l'acord amb Arnau Sala, va posar la cirereta a una setmana poc endreçada a l'Olot on, després de l'empat al camp del Prat, tothom tenia clar que hi hauria un canvi d'entrenador. El problema, però, és que la directiva de Joan Agustí no volia fer públic el final de Vílchez que, continuarà lligat al club a través del futbol base, fins que tingués lligat el seu relleu. Arnau Sala sempre ha estat un tècnic vist amb molt bons ulls per part del mateix Agustí, des dels duels Olot-Figueres a Tercera, i de fet, ja feia gairebé un mes que l'Olot havia demanat permís al Girona per parlar amb l'entrenador del seu filial. Al mateix temps, i des de fa molts dies, l'Olot mantenia un crèdit relatiu a Vílchez i buscava més alternatives a banda d'Arnau. Des de Lluís Carreras, que va descartar l'opció d'anar a Olot perquè vol entrenar a Segona B, a Francesc Cargol que, com li va passar ara fa un any amb Julio Bañuelos veu passar de llarg el tren de dirigir l'equip de la seva ciutat. Entre Carreras i Cargol l'Olot va rebre la inevitable trucada de tots els representants de l'Estat pensant que si, l'any passat, els garrotxins van escollir un tècnic de Miranda del Ebro com Bañuelos per rellevar Rodri, en?guany podrien tornar a mirar cap a fora. Pedro Braojos, l'argentí Gustavo Siero i, fins i tot, Josep Maria Nogués van sobrevolar per Olot, on algú també hi va voler veure Miquel Soler, que havia compartit vestidor amb Àlex Terma en el recordat equip de principi de la dècada dels vuitanta a Tercera Divisió. Tots van acabar quedant descartats, començant pel mateix Lluís Carreras, que agradava molt, per bé que l'opció de Francesc Cargol es mantenia més o menys oberta. Al final les preferències de Joan Agustí per Arnau Sala varen acabar pesant més i l'Olot, conscient que no podia esperar més dies per concretar el canvi, va acabar fent un pas de mal digerir pel Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Final del primer temps

Què fan els futbolistes quan pengen les botes? Abandonar una passió com el futbol i allunyar-se de Laliga no és fàcil


Buscador de deportes