Hi ha llum al final del túnel, per fi, per a Jordi Masó. El pivot del Bordils fa més de dos mesos que espera que l'operin del genoll per corregir-li un problema de menisc i després d'haver vist com a primers de desembre la mútua de la Federació li endarreria, sense nova data ni motiu aparent, la intervenció, ja sap que, si res no es torça, passarà pel quiròfan el proper dimarts, 7 de gener. Després li quedarà per davant un període de recuperació d'un mes i mig abans no pugui reincorporar-se a l'equip de Pau Campos per afrontar la recta final de la lliga de Divisió d'Honor Plata d'handbol.

La plantilla del Bordils va tornar als entrenaments dilluns passat després de les vacances de Nadal. Té ara per davant una "minipretemporada", com la defineix el seu entrenador, per tornar a posar a punt els jugadors de cara a la segona part de la competició. La lliga es reprèn el dissabte, 18 amb l'últim partit de la primera volta, a casa contra el Barakaldo, i això vol dir que per davant Campos té marge per treballar. El retorn a la feina ha anat acompanyat de bones notícies: Jordi Masó té data per a operar-se del menisc i Esteve Ferrer, l'altre lesionat de llarga durada de l'equip, evoluciona molt positivament després d'haver estat intervingut d'un trencament d'encreuats: "ja ha començat a córrer, la veritat és que la seva progressió va més de pressa del que ens podíem imaginar", deia ahir l'entrenador.

Amb Ferrer evolucionant en positiu, la preocupació a Bordils s'havia focalitzat en Jordi Masó. Amb molèsties, des de finals d'octubre, al genoll, inicialment se li va diagnosticar una baixa de tres setmanes amb tractament de fisoteràpia que no va acabar reixint. Noves proves mèdiques van certiricar que s'havia d'operar i, després de fer tots els tràmits pertinents, la mútua de la Federació, al·legant uns problemes informàtics, la va suspendre quan estava programada pel passat 4 de desembre. El pivot de Fornells ha seguit a l'espera fins ara, quan li han confirmat que podrà corregir els seus problemes al genoll el proper dimarts.

El retorn a la feina de la plantilla no s'ha vist alterat per grans maldecaps, tot i que aquests primers dies Masmiquel i Canyigueral estan treballant al marge del grup, fent feina específica, perquè arrosseguen molèsties. Masmiquel pateix un esquinç, mentre que el seu company té un edema ossi. Com que la lliga no es reprèn fins d'aquí un parell de caps de setmana, hi ha marge per posar-los a punt de cares al partit contra el Barakaldo al Blanc-i-Verd.

"Aquests dies ens aniran molt bé. Estem fent una minipretemporada que ens permetrà tornar-nos a posar a punt. A més les vacances han anat bé per desconnectar", va indicar el tècnic.