Demà, 6 de gener, és per tradició un dels dies més especials de l'any. Els més petits de la casa es desperten ben d'hora per saber si els Reis d'Orient han complert amb els seus desitjos. En tot cas, la màgia d'aquesta jornada fa que Ses Majestats ja hagin passat per Bordils. El millor regal per al club gironí per aquest 2014, els va arribar divendres quan van saber que dimarts el seu pivot Jordi Masó serà operat després de dos mesos d'espera d'un problema que arrossega des de fa temps al menisc. Llavors la recuperació de Masó s'allargarà un mes i mig.

Aquesta no és l'única bona notícia per a l'equip que dirigeix Pau Campos. I és que l'evolució de l'altre lesionat de llarga durada, Esteve Ferrer, va per bon camí. Fins i tot, millor del previst inicialment. Aquest serà un regal excepcional per un jugador que s'ha marcat tornar a les pistes el 30 de març, coincidint amb el partit que el Bordils jugarà al "Blanc-i-Verd" contra el Palma del Río, sis mesos més tard de fer-se mal. No es descarta que es pugui avançar el seu retorn a les pistes, si bé és cert, que no hi ha cap mena de pressa. La bona situació de l'equip a la Lliga, en la temporada del seu debut a Divisió d'Honor Plata -vuitè amb setze punts- fa que Campos i el seu equip no vulguin córrer cap risc.

El central de Banyoles, que va ser operat el 31 d'octubre, després d'un trencament d'encreuats a principi de temporada, ja fa una setmana que va començar a córrer. Ferrer reconeix que "ha estat un camí llarg". Una lesió és el pitjor que li pot passar a un esportista. "La sensació de frustació augmenta quan el teu equip debuta a la segona categoria de l'handbol estatal, i malauradament et lesiones a les primeres de canvi". Amb el pas de les setmanes, el grau d'optimisme de Ferrer ha augmentat de forma considerable. "Sóc conscient que encara falta molta feina abans de tornar a la pista, però començo a veure la llum. No puc mentir. Ha estat molt dur. Quan pots tornar a fer vida normal, conduir, anar als entrenaments, tot i fer sessions diferents a la resta de companys, tot canvia". Diumenge passat, el jugador banyolí va començar a córrer. "Vaig participar en la Sant Silvestre de Bordils, i les sensacions van ser realment molt bones. Durant la setmana he estat treballant amb el fisioterapeuta (Arnau Mach), i el preparador físic (Xavier Salvador) per a poc a poc anar posant a punt la musculatura. Ara ja em veig capaç de fer més coses" explica el dorsal 3 del Bordils.

Ferrer segurament ja té preparada la carta als Reis d'Orient. Sigui com sigui, Ses Majestats ja li han portat el millor regal possible: una bona recuperació.