El director esportiu del Girona Oriol Alsina continua pentinant el mercat a la recerca d'un parell o tres de reforços que apuntalin la plantilla. Arribats a mig gener, els fitxatges continuen sense arribar tot i que el club ja disposa del vist-i-plau de la Lliga de Futbol Professional i de l'AFE per incorporar futbolistes. Mentre s'esperen les altes d'un parell de davanters i d'un migcentre, la sorpresa podria arribar en forma de sortida. I és que malgrat que des d'un primer moment es va assegurar que era complicat que algun dels actuals jugadors deixés l'equip, l'interès del Deportivo de la Corunya per Jandro podria fer variar els plans. El líder veu en el mitjapunta asturià el millor recanvi per al brasiler Culio, traspassat a l'Al Hilal ahir mateix, i per això li ha fet arribar una proposta d'allò més llaminera al mitjapunta blanc-i-vermell. El Dépor ofereix a Jandro un contracte per una temporada i mitja (fins el juny del 2015) i una millora substancial del sou. Això sí, els gallecs no han posat cap caler sobre la taula del Girona perquè deixi marxar el de Mieres. Tanmateix, des de Montilivi tampoc es veuria amb mals ulls la possibilitat que Jandro fes les maletes aquest mes ja que això permetria alliberar una de les fitxes més altes de la plantilla i destinar els diners a reforçar la davantera.

Jandro seria una petició directa de Fernando Vázquez, entrenador del Deportivo, que va coincidir amb ell la temporada 2004-05 al Celta de Vigo. Aquell curs, l'asturià va brillar amb llum pròpia anotant 12 gols i sent una peça determinant per l'ascens a Primera Divisió. L'operació, tant si es concreta com si al final no, s'hauria de desencallar a les properes hores, aquesta mateixa setmana. Jandro sempre ha assegurat que està molt a gust a Girona on va arribar el 2010, i aquest estiu passat va renovar fins el 2015 malgrat comptar amb ofertes superiors com per exemple una del Saragossa.

Mentrestant i aliè a l'oferta dels gallecs, Jandro està centrat en el partit de dissabte a Vitòria. En aquest sentit, l'asturià considera que la derrota de l'Alabès contra el Jaén (1-2) dissabte passat pot afegir pressió als bascos. "És un partit no decisiu però sí molt important perquè ells estan com nosaltres i de guanyar-los els deixaríem molt tocats", recorda Jandro que va defensar la samarreta de l'Alabès les temporades 2005-06 i 2006-07.