Si l'any passat va ser un vestit de llunes, ahir el blaugrana Leo Messi es va tornar a desmarcar del tradicional esmòquing negre i va escollir un vestit de to vermell cirera en seda per a la gala de lliurament de la Pilota d'Or, amb el qual va tornar a acaparar tota l'atenció.

El model escollit, signat per Dolce&Gabanna i acompanyat pel corbatí de rigor, pertany a l'última col·lecció per a home de la firma italiana i està format per tres peces, jaqueta, armilla i pantaló, fet en seda salvatge.

El jugador del Barcelona és imatge d'aquesta casa italiana des de fa diverses temporades, una col·laboració que ha deixat bocabadats els seus seguidors al camp i fora d'ell, gràcies als destacats estilismes que ha vestit en destacats actes oficials.

Messi va penjar unes hores abans de la gala el vestit en el seu perfil de la xarxa social de Facebook, fet que va despertar diverses reaccions entre els seus seguidors: des de l'"ets com Gardel, qualsevol cosa et queda bé", fins a l'"hauries d'acomiadar al teu assessor d'imatge", intercalat amb multitud de missatges d'ànim amb vista a la gala. La imatge del vestit pujada pel jugador va ser compartida per prop de 3.000 usuaris, al voltant de 90.000 van indicar que els agradava i va generar uns 8.000 comentaris, això només unes hores després.

Si en el lliurament de la Pilota d'Or de l'any passat el davanter argentí va optar per un vestit amb punts blancs sobre fons negre i acompanyat per corbatí, en la gala de la Bota d'Or del mateix any va decidir arriscar-se amb un vestit alegrat amb flors grises estampades.