El paraguaià Javi Acuña, jugador la passada temporada del Girona, es perfila com una de les principals esperances de l'Osasuna per a remuntar avui el 2-0 de desavanatge amb el Reial Madrid en els vuitens de final de la Copa del Rei. L'atacant es perfila com a titular en l'equip de Javi Garcia, que tindrà les baixes dels lesionats Nino, Sisi, Manuel i Armenteros, tots ells homes d'atac.

De la seva banda, els madridistes arriben al Sadar amb un còmode avantatge de l'anada i amb la novetat del portuguès Fabio Coentrao, que torna a una convocatòria després de dos msos de baixa. En canvi, el tècnic Carlo Ancelotti ha donat descans al migcampista Luka Modric i al defensa Marcelo.

Els problemes de Bale

Ancelotti va assenyalar ahir que la pobra imatge durant els últims partits del gal·lès Gareth Bale, el fitxatge milionari d'aquest estiu del club blanc, es deu a un "problema físic". Tot i això, va defensar que està perfectament integrat al vestidor: "Per a ell és molt important tenir una condició física perfecta per mostrar el seu talent. Ha entrat bé a l'equip; el seu problema només és físic", va dir.