Cinc equips en categoria nacional (Girona, Llagostera, Olot, Figueres i Palamós) i quatre canvis de tècnic a la demarcació. L'únic supervivent enmig de tanta inestabilitat és Lluís Carrillo, que producte d'uns excel·lents resultats gaudeix del lideratge de Segona B amb els blaugranes. I és que la resta de banquetes ja han canviat d'amo quan s'acaba d'arribar, tot just, a l'equador de la temporada.

Començant a Segona A, el Girona va prescindir dels serveis de Ricardo Rodríguez per incorporar Javi López; una categoria més avall, a Segona B, l'Olot va acomiadar el passat Nadal Eduardo Vílchez per confiar en Arnau Sala, i a Tercera Divisió, a finals d'any l'entrenador del Palamós, Jordi Guerrero, va canviar el degà per fer de segon de Javi López a Montilivi. L'últim en saltar d'una banqueta gironina ha estat Xavi Punsí per culpa d'uns resultats que començaven a inquietar a la directiva del Figueres. Com és habitual en aquests casos, ho ha acabat pagant l'entrenador. Únicament a Palamós, la marxa del tècnic no va ser per motius esportius, tot al contrari, sinó que la decisió de Jordi Guerrero va ser voluntària per fer el salt cap al futbol professional. Enmig de tot aquest festival de canvis hi viu instal·lat el tècnic del Llagostera, Lluís Carrillo, que amb el seu equip líder de Segona B viu aliè a tot plegat. Els blaugranes, però, tampoc han estat del tot aliens a les novetats i des de finals de novembre Oriol Alsina combina la direcció tècnica del Llagostera amb la direcció esportiva del Girona.

Els dos clubs que més canvis han patit aquesta temporada, són el Girona i el Palamós. Tots dos han vist variar els càrrecs més importants dins l'organigrama directiu i esportiu: en la presidència, al Girona, Francesc Rebled ha rellevat Joaquim Boadas, i al Palamós, Joan Pau Pérez ocupa el càrrec que va deixar Miquel Aguilar; Alsina ha arribat de director esportiu a Montilivi i, unes setmanes després, el secretari tècnic, Sergi Raset, va donar pas a Gerard Escoda. A Palamós, Joan Mármol ha rellevat recentment a l'ara màxim responsable de l'àrea esportiva dels gironins, Oriol Alsina. Per últim, les banquetes de Girona i Palamós també han sofert canvi: Javi López per Ricardo Rodríguez a Montilivi i Jordi Guerrero per Alfons Garcia al Nou Estadi.