El Llagostera va encaixar ahir a Lleida la tercera derrota seguida de la temporada, en un partit amb molt poc futbol que va estar marcat pel pèssim estat del terreny de joc i per l'àrbitratge del navarrès Castillejo Álvarez. La pluja, que va caure durant bona part del dia a la capital del Segrià va negar, i de quina manera, el Camp d'Esports. Un parell d'hores abans de l'inici del partit els dos equips ja s'havien posat d'acord per ajornar-lo, però el col·legiat, després d'inspeccionar la gespa, va considerar que es podia jugar. I així va ser com a les quatre de la tarda els 22 jugadors van saltar al camp per buidar-se físicament perseguint la pilota en una autèntica piscina.

Ben poc futbol es va veure. Els porters es van convertir en espectadors de luxe i les ocasions van brillar per la seva absència. Pel Lleida, la més clara va arribar poc abans del descans, quan primer Moragón i després Jordi López van avortar una doble rematada de Dídac. Pitu va ser un dels homes més incisius de l'equip gironí, amb un xut massa creuat en els primers compassos de joc i, més tard, amb una centrada que no va trobar rematador. El Llagostera, però, ja havia patit a la primera part el primer contratemps: abans d'arribar al quart d'hora, Lobato va demanar el canvi, per lesió, i el seu lloc el va ocupar Barnils.

Era evident que el partit estava condemnat a l'empat sense gols si no era que algun petit detall servia per marcar la diferència. I així va ser. Corria el minut 63 quan l'àrbitre, que va cosir a targetes els gironins, va assenyalar a instàncies de l'assistent un penal molt rigorós per una agafada de Barón a Imaz dins l'àrea. El davanter del Lleida, pretès pel Girona dos estius seguits, no va perdonar des dels onze metres, i va enganyar per complet el porter Moragón.

Els locals, a partir d'aquell moment, van viure els seus millors minuts, mentre el Llagostera, tot i que des de la banqueta es va intentar canviar la dinàmica del partit fent entrar Enric Pi, amb prou feines creava perill. L'estocada definitiva també va arribar a pilota aturada. Un corner molt tancat de Monforte va trobar rematador en Molo, davant d'un Moragón que va quedar-se a mitja sortida i d'una defensa estàtica. Amb el 2-0 el partit es va acabar. Només un xut llunyà de Gila va crear una mica de perill a la porteria de Pau Torres, sense fortuna. El Lleida va celebrar eufòricament la victòria. El Llagostera perdia per tercer cop seguit.