El començament de la temporada 2014 d'Adel Mechaal és explosiu, igual com ho va ser el final del curs passat en el qual va superar el seu rècord personal dels 1.500 metres llisos i es va quedar a les portes de participar al Campionat del Món d'Atletisme a l'aire lliure que es va celebrar a Moscou. Ahir, el gironí tenia la primera gran prova de l'any, el Campionat de Catalunya de Cros curt que es va disputar ahir a Sabadell.

Al palamosí no li va fer falta ?exhi?bir el seu gran estat de forma i, amb una superioritat gairebé ofensiva, Mechaal va revalidar el títol de campió català que va assolir la temporada passada a Vic. Va sr com un joc de nens per a Mechaal malgrat que la sortida era crítica degut a que el circuit d'estrenyia de seguida i podia provocar un embús en el primer tram de la cursa. Tot i això, el gironí va tardar pocs segons a situar-se en el primer lloc del grup i, amb un ritme molt contundent, va anar deixant enrere progressivament els seus rivals fins a gaudir d'un marge de gairebé cent metres, fet que li va permetre creuar la meta passejant-se en solitari.

La victòria de Mechaal, juntament amb els resultats dels seus companys de l'AA Palamós, va permetre que el club gironí assolís el bitllet per a disputar el Campionat d'Espanya de Cros per equips que es disputarà els dies 2 i 3 de març a Oropesa de Mar. Una prova en què Adel Mechaal probablement no participarà, ja que coincideix amb el Mundial de Sopot a Polònia, on l'atleta espera poder competir en la modalitat dels 3.000 metres llisos.