El Girona segueix sense trobar la seva línia i va sumar una nova derrota, no per esperada menys dolorosa, ja que s'enfrontaven amb el Barça, el líder destacat de la categoria. Els gironins van aguantar bé la primera part, en què els blaugrana van trigar mitja hora en aconseguir obrir el marcador i van arribar al descans amb un curt 0-1. A la represa, però, el líder es va posar les piles i va aconseguir una golejada d'escàndol davant un Girona dèbil que no va oferir resistència als blaugrana. Tres gols de l'argentí Maxi Rolón i dos més de Munir van sentenciar un Girona que segueix penúltim a la taula amb dotze punts, a nou de l'Atlètic Balears, conjunt que marca la salvació de categoria. La propera jornada el Girona es desplaça al camp de l'Europa, onzè classificat.