L'Atlètic de Madrid va perdre una excel·lent oportunitat per col·locar-se com a líder en solitari de Primera aprofitant l'ensopegada del Barça al camp del Llevant. Els homes de Diego Simeone, malgrat avançar-se en el marcador, van acabar empatant al seu propi estadi contra el Sevilla, cosa que deixa els matalassers empatats a punts amb els blaugrana. El Reial Madrid, que dissabte va golejar el cuer, el Betis, se situa a només un punt de tots dos equips, empatats al capdavant de la classificació de Primera.

L'Atlètic era conscient que una victòria el permetia col·locar-se com a líder en solitari. El Barça acabava d'empatar a València, per la qual cosa necessitaven superar un Sevilla que es plantava al Vicente Calderón amb la possibilitat de situar-se en zona europea si era capaç de treure un bon resultat. Els d'Unai Emery, però, van sortir al camp amb la consigna de tancar-se al darrere i deixar la pilota als locals, que ben aviat van fer seu el partit que van tenir un bon grapat de bones oportunitats per obrir la llauna ben aviat. Als 9 minuts, una centrada enverinada de Gabia la va rematar amb el cap Diego Costa, però la pilota va anar a fora per ben poc. Instants després, era Filipe Luis qui ho intentava però la fortuna tampoc va estar del seu bàndol. Més clara la va tenir de nou Diego Costa amb un llençament llunyà que no va trobar porteria.

S'ensumava el gol i va caure aviat, quan David Villa va obrir la llauna en una acció des de la cantonada. L'asturià va collir una pilota morta després d'un cop de cap de Godín i va superar Beto per marcar el primer de la nit. L'escenari era immillorable per als madrilenys, que ho tenien tot de cara contra un rival que encara no havia tret el nas. Però arran del gol, l'Atlètic es va començar a desinflar i mica en mica el Sevilla va aparèixer. Tímidament, però, l'ordre en defensa i els contracops van permetre als andalusos acostar-se a la porteria de Courtois. Iborra, amb el cap va signar el primer avís. I Coke, des de lluny, va tenir la segona bona ocasió visitant. També Fazio, abans del descans, va estar a punt de situar les taules a l'electrònic.

L'empat, però, va arribar en un segon temps espès, travat i sense massa ocasions. Un penal comès per Juanfran sobre Bacca el va transformar Rakitic. L'empenta de l'Atlètic no va ser suficient per als locals, que van ser incapaços de marcar el segon i de tancar la jornada al capdavant de la classificació.