El Reial Madrid va situar-se líder provisional de la Lliga BBVA per primer cop aquesta temporada després de superar ahir el Granada al ritme que va marcar Luka Modric. A l'espera del que facin avui el Barça i l'Atlètic, els blancs han dormit al primer lloc i han igualat el seu record d'imbatibilitat: ja acumulen 7 partits seguits sense rebre cap gol. Tot i això, l'equip de Carlo Ancelotti va ser gris i va necessitar gairebé una hora per perforar per primer cop la porteria del conjunt andalús. La primera part de l'equip madridista va ser decebedora. Amb un grau de motivació més baix del necessari en un mes carregat de partits va acabar guanyant després d'aprofitar una errada infantil del rival. En la primera meitat va faltar velocitat, moviment i idees davant el plantejament defensiu de Lucas Alcaraz i només Ronaldo, que va oferir la Pilota d'Or a la seva afició, va inquietar la porteria visitant.

El Madrid va canviar d'actitud en la represa tot i no anar, ni molt menys, al límit. Però amb una badada del Granada, el partit va canviar. Una falta de Xabi Alonso va deixar estès a la gespa a Fatau amb clars gestos de dolor. Iturra ho va ignorar i va posar la pilota en joc, però ho va fer malament i el Madrid va acabar la jugada amb un remat a la xarxa de Ronaldo.

Di María va signar una gran segona part que només van aturar Roberto i el pal de la porteria. També el travesser va repel·lir una canonada de falta de Ronaldo abans que Marcelo regalés a Benzema el 2-0 en una tarda poc lluïda al Bernabéu tot i la victòria.