L'equip femení de la secció de rugbi del GEiEG iniciarà demà una nova temporada a la màxima categoria del rugbi estatal. Les noies que entrena Coral Vila estrenaran el títol de campiones de Catalunya enfrontant-se a Palau (13.00) al Complutense Cisneros de Madrid.

El grup és ben conscient que ara arriba el tram important de la temporada on es barrejaran partits de la Divisió d'Honor estatal, amb concentracions de les diferents seleccions i desplaçaments per jugar les Sèries Mundials Seven.

El canvi generacional portat a terme durant les dues temporades anteriors al GEiEG s'ha realitzat amb èxit i, a diferència d'altres anys, Vila disposa d'un bloc ampli i de qualitat que pot plantar cara a molts equips del campionat.

Pel partit de demà, la premissa torna a ser, la mateixa de sempre. "Més que estar pendents del joc del rival, cal tenir present fer les coses ben fetes, nosaltres mateixes", indicava l'entrenadora, conscient que "l'equip està més motivat que mai, i el més important es que han assumit el que ha passat aquesta setmana (el títol català) com un fet normal". Davant el Complutense Cisneros, el GEiEG haurà de tornar a donar el màxim. Les madrile?nyes, sempre lluitadores, no seran un rival fàcil i es desplaçaran a Girona a batre un GEiEG imbatut, de moment, aquesta temporada.