Anna Caula ho admetia sense embuts als vestidors: derrotes com les d'ahir a Zamora fan mal. Per a un equip que aspira a disputar el play-off, guanyar a la pista del cuer és pràcticament obligat. I més quan tens l'oportunitat d'aprofitar les ensopegades de rivals directes com el Gran Canaria o el Burgos. Malgrat que la posada en escena de l'Uni va ser l'esperada (21-33 al descans), una segona part decebedora va donar ales a les locals. El Zamora, que havia anotat 21 punts en 20 minuts, en va fer 30 en el tercer quart i va tancar el segon període amb un global de 49-30. Una llàstima.

L'Uni arribava al partit amb una plantilla curta i Noemí Jordana encara sense les millors sensacions després de l'esquinç que va patir la setmana passada i que la va tenir sense entrenar fins dijous. Per postres, Eva Bou, en una acció fortuïta, es va trencar el nas i va haver de ser traslladada a l'hospital. Tot i això les gironines van marcar les primeres distàncies i van tancar el primer parcial amb un marcador de 10-20. La decoració no va canviar en el segon parcial. L'Uni es mostrava com un equip aplicadísim en defensa i, ofensivament, tenia cert frescor per anotar.

Tot es va torçar a partir de la segona part. Caula havia advertit les seves jugadores que encara no hi havia res fet, que calia vigilar que el rival no agafés una línia d'encert que les fes a tornar a entrar al partit. Res no va sortir bé i el Zamora, liderat per Suárez, va passar per sobre l'Uni i va entrar en el darrer quart amb avantatge (51-44) després d'un parcial de 30-11.

Les gironines no van llançar la tovallola. Carbó va fer un triple (51-47) que mantenia la incertesa. L'Uni es va arribar a posar a quatre (64-60) després d'una cistella de Chatzinikolaou, però no hi va ser a temps de capgirar el marcador. La derrota complica, i molt, les opcions de jugar el play-off.