Isabel Tarragó no va tornar amb les mans buides de Madrid. La presidenta del Llagostera va assistir ahir a la tarda al sorteig del calendari de la Lliga Adelante. Abans al matí havia estat present a l'Assemblea General de la Federació Espanyola en la qual es va fer l'entrega dels trofeus de tots els campions de la temporada des de Primera fins a Tercera Divisió. Durant l'acte, Tarragó va rebre la copa de campions del Grup III de la Segona Divisió B de mans del president de la Federació Ángel María Villar.

D'altra banda, amb el propòsit de facilitar al màxim el desplaçament del seus seguidors fins al Nou Municipal de Palamós per a veure els partits de aquesta històrica temporada, el Llagostera treballa en l'organització d'autobusos que portin socis i aficionats des del poble -i potser des d'altres poblacions de la zona- cap a l'estadi on disputarà el club els partits com a local.

L'entitat gironina és conscient de la dificultat per a alguns socis de tota la vida de desplaçar-se fins a Palamós i per això mobilitzarà autocars pels llagosterencs, que disposaran d'un parell de parades a la vila. El trajecte els durà en menys de mitja hora al camp del Palamós. Els busos sortiran una hora i mitja abans de l'inici de cada partit, tornaran un cop finalitzat. El número d'autobusos per a cada partit dependrà de la demanda existent. El preu (inclou anada i tornada) pels socis serà de 8 euros mentre que pels no abonats de 10 euros.