rs.

No hi va haver gols però si molta emoció i ocasions clares a totes dues porteries. El Palamós va jugar una molt bona primera meitat i, en cap moment, es va fer evident la diferència de punts i de posició que ocupen els dos equips a la taula. El Peralada, amb quatre expalamosins a l'onze titular (Toni Montero, Sergi Romero, Joan Pons i Jaume Duran) va demostrar el perquè de la seva bona classificació fent un partit molt seriós i disposant, també, de bones ocasions.

De fet, dues de les més clares del derbi van ser per als visitants i les va tenir el mateix home: al minut 42, el davanter Coro es va inventar un xut des de la frontal de l'àrea que ja entrava molt a prop del pal esquerre de Bayona. En aquell moment la primera de les dues excel·lents intervencions del capità del degà va resultar clau refusant l'esfèrica a còrner just abans del descans. I, a l'inici de la segona part (m.53), una magnífica assistència de l'expalamosí i un dels més destacats, Jaume Duran, va servir una pilota a l'espai permentent a Coro plantar-se tot sol davant Bayona, però una vegada més el capità del Palamós va aturar l'ocasió convertint-se en un home clau pels de Jordi Martínez.

El Palamós va acusar el fet d'haver jugat entre setmana durant la segona meitat, en canvi, el Peralada, més fresc de cames, va prèmer un xic més l'accelerador en els darrers minuts. A la sala de premsa, el tècnic visitant, Nacho Castro, es va queixar de l'àrbitre, assegurant que havia deixat de veure dos penals a l'àrea de Bayona.

La gespa estarà a punt

Al finalitzar el partit, els operaris de Royal Verd van posar-se a treballar amb la gespa de l'Estadi per deixar-la a punt de cara al partit entre el Llagostera i el Sabadell.