Lluny queda ja la imatge d'aquell equip cridat a fer grans coses que es diluïa a la més mínima. L'Olot és un altre. Des de fa unes setmanes ha fet un pas endavant tant en atac com en defensa que li ha servit per fer-se fort a casa i ser incòmode a domicili. La dinàmica comença a redreçar-se i de mica en mica sembla que Arnau Sala ha trobat la fórmula. Ahir l'equip va ser capaç d'esgarrapar un punt d'un dels sempre candidats a tot com és L'Hospitalet. I això que en podrien haver estat tres, de punts, si l'exolotí Agustín Fernández no hagués neutralitzat el gol de Corominas a la primera part. Al final, i conscients de les dificultats amb què s'ha trobat l'equip durant la temporada, el punt sumat a la Feixa Llarga només pot ser bo. I és que si bé és cert que Corominas va tenir un parell d'ocasions per ampliar l'avantatge, també ho és que L'Hospitalet va estavellar una pilota al pal just després d'empatar.

Segurament l'empat tindrà un cert regust amarg sobretot perquè els garrotxins van dominar al marcador 73 minuts gràcies al matiner gol de David Corominas (m.8). L'exriberenc culminava un gran contracop iniciat per Uri Santos i encarava un partit que, a mesura que anava avançant, tenia color visitant. Corominas enviaria una pilota al travesser (m.34) en una acció que podria haver encarat d'allò més el partit. La primera part era de domini garrotxí però els d'Arnau Sala acabarien pagant la manca d'encert.

El segon gol no arribaria i L'Hospitalet despertaria en una segona part on Wilfred s'erigiria com un dels millors visitants. Rubén Carreras i Alcaraz fregarien l'empat amb dues rematades de cap abans que Wilfred hagués d'estirar-se de valent per desviar un altre cop de cap d'Aleix Coch. En plena allau ofensiva riberenca, el porter andalús no va poder fer res per evitar que un exolotí, Agustín Fernández, empatés (m.81) amb un cop de cap marca de la casa. La resistència garrotxina arribava a la seva fi però encara calia aguantar nou minuts per evitar el desastre. Els minuts finals van ser una autèntica bogeria amb oportunitats per als dos conjunts per desnivellar la balança. Joel Méndez estavellaria una pilota al travesser just abans que Craviotto desviés amb la punta dels dits una rosca amb molta intenció de Corominas.

Al final i després de veure com L'Hospitalet a punt estava de capgirar del tot el marcador, els jugadors i tècnic garrotxins van acabar donant per bo un punt que ha de servir per seguir ampliant les reserves de confiança i també per créixer. Ara bé, de ben poc haurà servit el punt d'ahir si el proper cap de setmana, l'Olot no és capaç de tombar el Badalona al Municipal.