David Coma, del Nabes Team, es va imposar en la primera prova dels "Cims de Girona", que es va disputar aquest dijous al vespre i que tenia com a meta el castell de Sant Miquel. A la cursa hi van participar uns dos-cents corredors que havien de portal un frontal de llum. La sortida es va fer a les vuit del vespre des de Sant Daniel i la ruta constava de quatre quilòmetres de pujada. Coma va arribar en 19 minuts i quinze segons, quatre segons abans que Jaume Cornellà i vint segons més ràpid que Jordi Rabionet (TR-Esports Parra), que va completar el podi. Els següents en entrar van ser Zoel Codolà, Adrià Canimas, Eric Moya, Toti Bes, Aurelià Serra i Adrian Rodriguez. Un top10 de luxe. Una de les claus de la coronoescalada va ser el pas per la Font del Ferro i l'elecció d'un corriol amb una baixada vertiginosa o seguir per pista, que va servir per marcar posicions al capdavant.

En l'apartat femení, la primera en arribar a Sant Miquel va ser Eugènia Miró, també del Nabes Team, que va arribar al castell en 23 minuts justos. El podi el van completar Tina Bes del mateix equip i Adriana Grosu. LEs següents en arribar van ser Estefania Gómez, Laura Pou, Miriam Comas, Marta Morera, Mariona Esteve, Júlia esteve i Charo Garcia.

El recorregut començava a tocar la plaça de les Sardanes i consistia en fer una volta per la part alta de la Font del Ferro, seguint el primer tros del camí dels Àngels, per tot seguit, creaur un petit pont de pedra i enllaçar els diferents corriols que porten a Sant Miquel passant per Can Mistaire.

Aquesta cursa era la primera d'una lliga de tres cronoescalades organitzades per la botiga Esports Nabes de Girona i l'empresa Klassmark Trail. En aquesta tercera edició dels "Cims de Girona" hi ha diverses novetats. Per exemple, el temps s'obté amb un xip que porten els corredors al dorsal. També s'ha modificat el sistema de puntuació. Les altres dues proves de la lliga nocturna seran el 27 de novembre, on s'haurà de pujar als Els Àngels i l'11 de desembre, on els participants s'hauran d'enfilar a Rocacorba.