29 de novembre de 2014
29.11.2014

Canimas i Castelló guanyen a les Pedreres sota la pluja

Sota una cortina d'aigua, 131 corredors van recórrer diferents punts de les Pedreres i de la vall de Sant Daniel

01.12.2014 | 06:05
Canimas i Castelló guanyen a les Pedreres sota la pluja
Classificacions: I II III
Cursa de les Pedreres (I)
Play
Cursa de les Pedreres (II)
Play
Cursa de les Pedreres (III)
Play

La pluja i el fang no van ser cap obstacle per Adrià Canimas i Àngela Castelló per endur-se, aquest dissabte al matí, la quarta edició cursa de Muntanya de les Pedreres. Sota una cortina d'aigua, 131 corredors van recórrer diferents punts emblemàtics de les Pedreres i de la vall de Sant Daniel en un recorregut d'uns deu quilòmetres. La Torre Gironella, el Calvari, la Muntanya de la O, la Font d'en Fita, la font dels Lleons, els Polvorins, el Pirulí, la Torre d'Alfons XII i la muralla van ser espectadors privilegiats de la cursa. Un recorregut dissenyat per Toti Bes i organitzada per l'Associació de Veïns de les Pedreres i la botiga Esports Nabes.

Adrià Canimas (Nabes Team) va aturar el cronòmetre en 42 minuts i dos segons. Darrera seu van arribar Jordi Rabionet (TR- Esports Parra) i David Coma (Nabes Team), a tres segons i a 54 segons respectivament. Tots tres van anar junts gran part del recorregut i Canimas i Rabionet es van anar intercanviant al cap davant. Canimas anava líder en el primer tram tècnic, la baixada del corriol "trencapeus" entre el Calvari i la vall de Sant Daniel, mentre que Rabionet anava davant al segon tram tècnic, el temible "mur" del corriol de la Pujada dels Palets, a sota del Pirulí. En aquest punt els participants pujaven a quatre grapes, agafant-se amb l'herba i patinant en els trams enfangats. Darrera dels tres primers es van classificar Aurelià Serra, Lluís Vall-llosera, Aniol Blanch, Josep Sancho, Jordi Carbonès, Zoel Codolà i Dani López.

En categoria femenina, Àngela Castelló que dos dies enrere s'havia endut el primer lloc a la pujada nocturna als Àngels de la lliga Cims de Girona, es va imposar amb rotunditat amb un temps de 50 minuts i 39 segons. Darrera seu va arribar Tina Bes (Nabes Team) amb 54 minuts i 57 segons i Begoña de la Rocha amb 57 minuts i 25 segons. Van completar el "top10" Katrina Grove, Mariona Esteve, Pilar Fernández, Laura Pou, Anna Subirana, Júlia Esteve i Marta Morera.Girona |

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema