El relleu a la banqueta està donant bons fruits, no es pot demanar més. L'estrena de Joan Mármol a la banqueta del Palamós està resultant tot un èxit: dues victòries en dos partits i el degà fora del descens. Ahir, davant un rival directe no es podia fallar i tot i que els gironins van gaudir de bones ocasions per ampliar el marcador i arribar al final amb menys patiment, els homes de Joan Mármol van saber mantenir la porteria a zero per sumar la segona victòria a domicili i la quarta de la temporada. De fet, Joan Mármol en 2 partits n'ha tingut prou per igualar les 2 victòries que va sumar Jordi Martínez en 13 jornades. Un dels protagonistes del partit, amb el permís de Bayona que va salvar amb l'escut l'empat a 1 dels maresmencs, va ser Cristian del Moral, el migcampista del Palamós va aprofitar una falta que el capità Peque va cometre sobre Axel per enviar l'esfèrica a l'escaire dret d'Àlex, un gol que acabaria resultant definitiu tot i arribar al minut 12. La millor ocasió de la primera part va ser pels visitants i l'efectivitat del Palamós i de Del Moral en particular va ser suficient per marxar al descans amb el 0 a 1. A la represa més ocasions però cap gol, als cinc minuts de la segona meitat va arribar l'ensurt més gran pels de Mármol, però com va passar en l'últim partit davant el Martinenc, la intervenció de Bayona va resultar clau pel desenvolupament del matx, el capità del degà va salvar amb el pit una rematada a boca de canó de Peque i qui sap si una revifalla dels locals. Pocs minuts després el Palamós podia haver sentenciat a un rival que fa 9 partits que no guanyar però les ocasions d'Arimany (min. 51), Venzal (min. 53) i dues d'Axel (min. 53 i 58), no van entrar i el patiment es va allargar fins al xiulet final de l'àrbitre. Amb el 6 de 6 de Mármol els palamosins s'han situat 15ens i encaren amb molt d'optimisme els tres compromisos que els resten per acabar l'any: Terrrassa a casa, després el derbi a Vilatenim davant el Figueres i tancaran el 2014 a casa contra el Castelldefels.

Tot i que els mètodes de Mármol són similars als de Martínez, sí que el nou tècnic destaca per la seva aposta pel planter, i ja ha fet jugar per segon partit seguit el davanter de 18 anys David Torres.