Albert Bosch disputarà el ral·li Dakar per novena vegada però aquest cop afronta un repte històric: completar la cursa pilotant un vehicle elèctric. "Per primera vegada a la historia, algú afrontarà la cursa de motor més dura del món, sense portar ni un sol litre de combustible al cotxe i sense emetre CO2. Un repte majúscul que més enllà del desafiament esportiu, és un projecte d'innovació, de sostenibilitat mediambiental i de lideratge responsable vers el futur", explica el pilot i aventurer de Sant Joan de les Abadesses al seu web.

Bosch havia "somiat" participar al ral·li amb un cotxe elèctric, "una cosa que mai havia fet ningú abans, i on l'objectiu no seria tant la pròpia cursa, sinó utilitzar-la com a mitjà per a difondre uns valors de respecte i compromís cap a un futur més sostenible".

El pilot Bosch tenia l'objectiu d'arribar al Pol nord i completar el triplet format conjuntament amb l'Everest i el Pol sud. Tanmateix, va acabar deixant de banda l'expedició per manca de finançament i es va centrar en un projecte inèdit. L'enginyer Agustí Payà l'acompanyarà en una aventura que compta amb el suport de l'empresa Acciona.