Sense temps per gaudir de la golejada en el derbi contra l'Espanyol el Barcelona va tornar ahir al camp d'entrenament de la seva Ciutat Esportiva per preparar el desafiament que se li planteja demà contra el PSG, en l'últim partit de la lligueta de la Champions, en el qual hi haurà en joc la primera plaça, que en aquests moments defensa l'equip francès. Als blaugranes només els val la victòria, si volen evitar en el sorteig de vuitens els líders dels altres grups, amb l'afegit d'haver de jugar el partit d'anada com a local i resoldre l'eliminatòria a fora.

El Barcelona se sent enfortit després de la golejada que va endossar a l'Espanyol (5-1) al Camp Nou, en una nova exhibició de l'argentí Lionel Messi, amb un altre triplet. Precisament ahir Messi va ser un dels jugadors escollits per l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut per l'Esport (AETSAD), òrgan del Consell Superior d'Esports, per sotmetre's a un control antidopatge. En acabar, el jugador va escriure el següent en el seu compte d'Instagram: "Dia de dòping. Dels 5 elegits, he sigut l'únic que he hagut de fer orina i extracció de sang. Rar no...", en un missatge no exempt d'ironia.

A més de l'argentí, també van ser escollits per l'AETSAD, que fa controls a càrrec de la UEFA, els seus companys Iniesta, Rakitic, Bravo i Jordi Alba.

En la sessió de treball que va dirigir ahir al matí Luis Enrique, només hi va estar absent el belga Thomas Vermaelen, que ha començat la feina de recuperació, després d'haver-se operat la setmana passada d'una lesió als isquiotibials.

La següent jornada de treball l'ha programat el Barça per avui a partir de les 11, i després l'entrenador Luis Enrique Martínez i el porter Ter Stegen compareixeran en la prèvia del Barça-PSG.

D'altra banda ahir el capità Xavi Hernández va entregar a Vermaelen una de les samarretes d'ànim cap al central que els jugadors del Barça van lluir diumenge abans del derbi amb l'Espanyol. "No en sabia res i em va sorprendre molt. Estic molt agraït a com m'estan donant suport els companys perquè això em dóna força per a les pròximes setmanes", va assenyalar el central belga, que ara comença el procès de recuperació de l'operació de la setmana passada.