Rodri va debutar a la banqueta de l'Olot amb una victòria al camp del Mestalla. Després l'equip va empatar a casa contra l'Alcoià i, la setmana passada, va donar la campanada a Lleida. La imbatibilitat del nou tècnic es va trencar ahir a Vila-real. Un solitari gol de Nahuel aprofitant un rebuig de Wilfred després d'un potent xut de Marc Mateu va ser suficient per condemnar els gironins, que, no obstant això, es poden consolar pel fet de passar l'aturada nadalenca fora del descens.

L'Olot va sortir amb les idees clares a la Ciutat Esportiva però es va trobar un rival molt ben plantat, capaç de tocar la pilota amb molta velocitat i solvència. Els garrotxins no van tenir la possessió però Coro, amb un xut al lateral de la xarxa, hauria pogut fer el 0-1 al quart d'hora de joc. El partit era igualat fins que Nahuel el va desequilibrar aprofitant el rebuig de Wilfred i el guió ja no va canviar.

Carlos i Coro, abans del descans, van tenir l'empat. A la represa l'Olot ho va seguir intentant, això sí, sense generar perill, i no va poder fer res per evitar la derrota per la mínima.