El Palamós de Joan Mármol és un altre equip. Ha recuperat la confiança i li ha trobat el gust a això de guanyar. Ni amb baixes importants, com Cano, Àxel o Del Moral, s'afebleix. Ahir visitava l'estadi l'equip més en forma de la Lliga, un Castelldefels que sumava cinc victòries seguides, però el degà va ser capaç de frenar la ratxa triomfant dels barcelonins. La quarta victòria de Mármol a la banqueta del Palamós (en cinc partits) situa al seu equip a la catorzena posició, confirmant les bones sensacions i encarant l'inici d'any amb el dipòsit d'optimisme ple a vessar.

El marcador es va moure ben aviat. Als tres minuts, una centrada des del costat esquerre d'Arimany va acabar amb un autogol del visitant Aitor Lario. A partir d'aquí el domini es va repartir i els de Miki Carrillo, prop de la mitja hora, van aconseguir empatar mitjançant un xut de Cervantes, des de la frontal de l'àrea, que Bayona tot i tocar l'esfèrica no va poder evitar que entrés.

La segona meitat, el Palamós va ser molt superior i va gaudir de les millors ocasions. Fruit d'això, als nou minuts, una excel·lent centrada des de l'esquerra de Manga va ser rematada amb el cap per Sergi Arimany, per tornar a avançar els locals. El sisè gol del gironí, però, no va evitar l'habitual dosi de patiment en els últims minuts.