Carles Puyol, excapità del Barcelona i fins avui adjunt a la secretaria tècnica, ha anunciat la seva decisió de "donar per finalitzada" la seva relació laboral amb el club català, al qual ha agraït l'"oportunitat" que li ha donat de conèixer l'entitat des de "l'altre costat".

L'anunci de Puyol, que s'ha produït a través del seu compte oficial de Facebook, arriba hora i mitja després que el Barça hagi anunciat la destitució d'Andoni Zubizarreta com a director de futbol.

Amb prou feines tres mesos i mig després d'incorporar-se a la secretaria tècnica del FC Barcelona després de penjar les botes, Puyol ha decidit continuar amb la seva formació lluny del Camp Nou amb el propòsit de tornar algun dia.

"He après molt, estic molt agraït i, ara, vull experimentar altres coses des d'una altra perspectiva i des d'altres llocs. Vull créixer tant personalment com professionalment perquè, en un futur, tant de bo pugui tornar a aquesta casa i tornar-vos tot el que m'heu donat durant aquests inoblidables anys", ha indicat.

Puyol ha volgut donar les gràcies "als empleats, directius, president i a la direcció esportiva" per confiar en ell. "I sobretot a l'afició, que si ja com a jugador l'he sentida sempre molt a prop, ara, des de la meva retirada, encara la sento molt més".

"M'hagués agradat poder acomiadar-me de tots amb les botes posades, però la vida no és sempre com un desitja", ha afegit l'exfutbolista, de 36 anys.