El Reial Madrid va recuperar sensacions perdudes remuntant a una Reial Societat que va desaparèixer del Santiago Bernabéu després de la lesió de Carlos Vela, en una golejada liderada per Karim Benzema, autor de dos gols, i Isco.

Sense Ronaldo, absent per sanció, el partit va començar amb sorpresa: la Reial Societat marcava el 0-1 abans que es complís el primer minut després d'una badada defensiva en un córner. Aritz Elustondo va rematar a plaer, de cap, per retratar novament la defensa madridista en l'estratègia.

L'inici va ser elèctric en una tarda freda en què va arribar a caure aiguaneu sobre el Bernabéu. No hi va haver temps per a les lamentacions a la grada. Una centrada de Marcelo als tres minuts la va caçar a la perfecció James per empatar. Tot i el cop, eren els millors moments de la Reial Societat, que va sortir a tenir la pilota i va mostrar bones maneres.

El llum, per a l'equip donostiarra, es va apagar quan Vela es va deixar caure a la gespa amb preocupants gestos de dolor, agafant -se el genoll dret. No va poder seguir i el panorama va canviar. Tot just s'havien jugat 17 minuts.

El Reial Madrid va apostar per la verticalitat i la velocitat per deixar en l'oblit la imatge mostrada a Còrdova. Els locals empenyien cada vegada més enrere els bascos. Les ocasions del Madrid es van començar a encadenar i el gol començava a rondar la porteria de Rulli. El 2-1 va arribar al minut 37 quan Ramos, que s'havia quedat a la seva zona preferida després d'una acció a pilota aturada, va trobar el rebuig a un xut de Benzema per afusellar el porter visitant. Complert l'objectiu de capgirar el marcador arribava el moment de confirmar la recuperació física.

La segona part no va tenir història. El Madrid va sortir a sentenciar i Bale va assistir Benzema en el tercer gol del partit. La Reial Societat s'havia entregat mentre el francès, s'agradava. El 4-1 definitiu va ser un dels gols de la jornada, un obús de nou de Benzema a l'escaire de Rulli.