El Bordils no va poder obrir la segona volta de la Divisió d'honor plata amb victòria en veure's superat pel Nava, un dels equips revelació de la temporada. Els de Pau Campos buscaven el tercer triomf consecutiu per allunyar-se encara més dels llocs de descens i situar-se en una zona ben tranquil·la de la classificació. Però no va poder ser. Malgrat que els gironins mai van llançar la tovallola i sempre van estar dins del partit, qui va dur el pes principal va ser l'equip segovià. Com a anècdota, el primer gol va fer-se esperar ni més ni menys que set minuts, prova de la igualtat i tensió defensiva que es va veure sobre la pista.

El Bordils va dominar els primers minuts (8-6, 9-7) i això va ?obligar el tècnic visitant a demanar temps mort. Va fer el seu efecte, perquè es va passar al 10-11 i, a partir d'aquí, els locals ja no van tornar a manar més en tot el partit. Al descans s'hi va arribar amb els deures per fer (10-13) i la sensació que la missió seria molt complicada.

A la represa el partit va seguir amb la mateixa tònica. Els gols de Nonó (11) van mantenir el Bordils sempre amb opcions de remuntada, però qui anava per davant era el Nava amb avantatges d'un, dos o tres gols. La grada, novament, va bolcar-se en suport a l'equip, però en els darrers instants, quan els visitants es van situar 24-27, ja va quedar clar que els dos punts volarien del Blanc-i-Verd. El 25-27 de Nonó de penal va servir per tancar el duel. Els de Pau Campos tenen un partit clau el proper cap de setmana a Barakaldo, rival directe, abans de rebre en quinze dies La Roca en una altra final.