Victòria balsàmica per un Salt que es veia les cares contra un rival directe i cuer de la categoria, el Martorell. Els d'Èric Surís van notar certs nervis al principi i, combinat amb un encert espectacular dels barcelonins, posaven la por al cos d'un equip saltenc que no es podia permetre perdre a casa contra un rival que podia superar-lo a la classificació. L'efectivitat del Martorell, sobretot a les mans de López i Morales, que a còpia de triples castigaven el Salt, obligava a endurir la defensa als gironins. Al segon quart, el partit es va igualar i Torrent anotava amb facilitat. La força dels homes de Surís en defensa va fer arribar als saltencs amb un desavantatge de només quatre punts al descans. Les sensacions eren millors en els gironins, així ho reconeixia l'entrenador del Salt: "El segon quart ha estat important perquè ens hem refet de la bona sortida d'ells".

El tercer parcial va ser la clau del partit. L'encert del Martorell va disminuir i els gironins van anotar amb facilitat, gràcies sobretot al domini del rebot que permetia segones jugades fàcils. El parcial ho diu tot, un 29 a 12 a favor dels saltencs que deixava pràctiment sentenciat el partit a falta encara d'un quart. Precisament aquest últim període, els de Surís es van mostrar ferms i només van haver de conservar la diferència fins al final del partit. El Salt no va patir i va poder sumar així la quarta victòria de la temporada. Al final del partit, l'entrenador del Salt, Èric Surís, es mostrava satisfet per la victòria i confiava que la segona volta tindrien més sort en els finals ajustats que els han condemnat a derrotes que podrien haver resolt. Surís assegura que estan "gaudint de la categoria, que està molt ajustada" i que està segur que anirant sumant. A la propera jornada el Salt visita el Cornellà, un equip en línia ascendent i en bona dinàmica. Una victòria empataria els dos equips.