C

ap problema. Jo mateix". Així de convençut va respondre Aleix Manzano a la pregunta que l'entrenador del Barbastre, el seu equip fins fa quinze dies, els va fer a ell i a l'altre porter de l'equip. Els problemes econòmics estan asfixiant l'històric equip aragonès, que en les darreres setmanes ha vist com perdia la major part dels integrants de la seva plantilla. Això va fer que encarés el partit contra l'Andorra de Terol de fa dues jornades en quadre i que el porter amerenc hagués de saltar al camp amb el 10 a l'esquena. També el fisioterapeuta es va vestir de curt. "Donàvem el partit per perdut d'entrada però encara vaig tenir alguna ocasió i un defensa em va treure una rematada de cap sobre la línia de gol", explica Manzano. Després d'aquest partit, que va acabar 0-3, el selvatà deixaria també el Barbastre per fitxar pel Borja, també de la Tercera Divisió aragonesa amb qui va debutar el cap de setmana passat, sota pals, amb un 0-4 favorable al camp de l'Utebo. De moment, li ha pres el lloc a Félix Aznar, exporter del planter del Saragossa.

Titular amb la Pobla de Mafumet i amb presència sovint als entrenaments i convocatòries amb el primer equip del Nàstic, Manzano va quedar penjat a mig estiu quan el director esportiu tarragoní Emilio Viqueira li deia que no hi comptaven malgrat tenir contracte en vigor. El fet de no ser ja sub23 li va tancar moltes portes a Segona B -l'Olot, per exemple- i es va haver de buscar la vida a la Tercera aragonesa amb la perspectiva no gaire llunyana de poder saltar al Saragossa B. El Barbastre el va rebre amb els braços oberts, però els problemes econòmics han fet que abans del tancament del mercat s'hagi incorporat al Borja, a 50 quilòmetres de Saragossa, on viu. Mentre estudia a distància Ciències de l'Esport, Manzano s'entrena amb el Saragossa B els dies que no ho fa a Borja. El conjunt aragonès és setè a 13 punts del quart, el Sariñena.

Format al planter del Reial Madrid on va coincidir amb jugadors com Cheryshev o Jesé Rodríguez, el porter selvatà ha passat també per La Granja (Segovia) i la Pobla de Mafumet, a més a més d'estar unes setmanes a prova amb l'Ipswich Town.