Després que el president Josep Maria Bartomeu atribuís dimarts a la nit la seva imputació a poders fàctics des de Madrid, ahir Gerard Piqué va donar la cara en un acte publicitari a Doha amb Qatar Airways, on el central va assistir amb Neymar i els directius Javier Faus i Manel Arroyo. Qüestionat per tot l'enrenou al voltant del cas Neymar, el central va reclamar calma i espera que l'equip contribueixi a revertir la convulsa situació institucional. "Conec aquest club molt, a vegades tot s'exagera. Som un club molt gran i qualsevol cosa petita es magnifica. Els jugadors podem aportar estabilitat, no tota. La responsabilitat la portem bé, si aconseguim bons resultats, el club viurà millor, més estable. La fressa fora és inevitable", va assegurar Piqué. De la seva banda, Neymar no va voler tocar el tema de la imputació de Bartomeu. El brasiler simplement va parlar de temes esportius i va afirmar que cada cop s'entén "millor" amb Leo Messi dins del camp.

Mentrestant, el vicepresident econòmic, Faus, no va entrar en el cas Neymar i va explicar que el Barça ha de continuar treballant en la mateixa línia dels cinc últims cursos. "El Barça és un club enorme, líder en els darrers deu anys, i quan tens tant èxit, és normal que molts vulguin arribar on ets tu. Ens ho hem de prendre amb calma (el cas de la imputació del president), continuar treballant, estem satisfets de la situació econòmica dels darrers anys, en millor posició que fa cinc anys, només hem de seguir treballant", va dir.

Piqué va voler subratllar la bona marxa de l'equip en les últimes jornades. "Hem agafat una molt bona línia a la Lliga i a la Copa. Això fa que les expectatives siguin molt altes. Ara ve la Champions i un calendari dur, però l'afrontem amb molta il·lusió. Tenim opcions de fer alguna cosa important", va assegurar.

D'altra banda, Akbar Al Baker, conseller delegat de Qatar Airways, va afirmar que és "possible" que l'aerolínia posi cognom al Camp Nou en el proper contracte de patrocini que està negociant amb el FC Barcelona. Faus va revelar que aviat es començarà a negociar el nou contracte. "Necessitem un nou espònsor. No tenim cap problema amb Qatar, per tant la decisió serà ràpida".