El davanter brasiler Neymar da Silva i el seu fill Davi Lucca són, des d'aquest divendres, socis del FC Barcelona, després que l'entitat blaugrana hagi tramitat l'alta de tots dos com a associats.

Neymar i el seu fill han anat a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista, acompanyats del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i del vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, i allà han rebut dos carnets de soci amb els números 155.674 i 155.675.

"Ser soci del Barça és un honor i estic molt content. I Davi Lucca també, perquè li agrada molt el Barça i sempre va amb la samarreta. Sempre he estat seguidor del Barça, i m'encanta ser soci ara que sóc al club", ha declarat el crac brasiler a Barça TV.

El club català els ha regalat, a més, diversos obsequis, entre ells les samarretes de la primera equipació personalitzades amb el nom de 'Neymar', en una d'elles, i de 'Davi Lucca', en l'altra.

La setmana passada va ser l'avi de Gerard Piqué, Amador Bernabéu, qui també es va acostar a la seu social de l'entitat per fer soci del FC Barcelona el seu besnét Sasha, el segon fill de Piqué amb la cantant Shakira.