L'Olot vol mirar de fer vàlid, davant l'Eldenc, el punt aconseguit el passat diumenge a Son Bibiloni, davant un Mallorca B que va veure com els garrotxins erraven un penal amb el 0-1 al marcador i els permetien tornar a entrar al partit per a poder aconseguir l'empat.

Així, doncs, amb l'empat sumat, que s'ha de fer bo aquesta tarda (16:30) al Municipal, l'Olot va quedar a sis punts de la quarta posició, que dóna accés al play off d'ascens, fita a la que intentarà arribar abans no acabi la temporada.

Superada la crisi de resultats que va acabar provocant el canvi d'entrenador, l'Olot ha allunyat la zona de descens i, tot i que encara amb la boca petita, aspira a protagonitzar una segona volta d'alt nivell per acabar la lliga entre els quatre primers.

Davant seu, avui, hi haurà l'Eldenc. Els alacantins, quinzens amb vint-i-sis punts, encadenen sis jornades consecutives sense conèixer la derrota (dues victòries i quatre empats) i els dos últims empats, davant rivals com Lleida i Alcoià mostren la qualitat del conjunt que es desplaça aquesta tarda a Olot.

Els locals, però, són conscients que, a més de seguir l'estela dels capdavanters, una victòria els deixaria a vuit punts del seu rival d'aquesta tarda i oblidarien definitivament el temor del descens. En el partit de la primera volta la victòria va ser per l'Olot (0-1) gràcies a un gol de Carlos Martínez.

Per afrontar el duel, Rodri té tota la plantilla disponible, un cop recuperats Uri Santos i David López, i podria ser que també convoqués l'última incorporació de l'equip, el senegalès Sana N'Diaye, cedit pel Cadis. El duel es juga en horari de tarda (16.30).