38/47 4 52/61 final

Nova victòria del Quart, aquest cop a domicili davant un rival molt necessitat, per això pren més mèrit la victòria dels homes de Marc Delemus. L'inici de partit va ser erràtic per part dels dos ?equips. Molts nervis en un Santfeliuenc que volia destacar-se a la classificació amb 5 victòries, i un Quart que buscava continuar a la part alta de la classificació. Gran temporada la dels gironins. El segon quart deixava millors estadístiques en atac però, tot i això, deixava un marcador molt baix al descans (19-27). El partit era molt intens i molt igualat, però el Quart sempre va estar per davant. Malgrat que semblava que el Quart tenia controlat el partit, els locals es van situar a només tres punts a un minut i mig per al final. Va ser després que el Quart anotés l'únic i providencial triple que va eixamplar la diferència a +6. A partir d'aquí, els homes de Marc Delemus van fer dues bones defenses, especialment de Pau Vila, que van permetre assegurar la victòria.

Al final del partit l'entrenador del Quart, Marc Delemus, es mostrava molt satisfet per tornar a posicions de play-off, en una temporada que reconeixia que ja va començar amb objectius ambiciosos. "Mai me n'he amagat. Aquest any, amb les incorporacions de Montiel i Masllorens, hem d'estar entre els tres primers". Delemus afegia estar "molt satisfet pel rendiment de l'equip". Ara el Quart és tercer amb 10 victòries, i en la segona volta disputarà 7 partits a casa, on esperen continuar sent forts i consolidar la tercera posició.