Viure a l'Empordà és molt bonic, però tot té un preu i en aquesta terra el preu a pagar és la tramuntana. I això és el que li està passant al Peralada en els últims partits, en què la tramuntana ha condicionat, i molt, el resultat. Aquest cop, però, el resultat ha estat favorable als interessos dels de Nacho Castro, que van rebre una ajuda del vent en el gol olímpic marcat per Tidian, ahir capità dels verd-i-blancs.

El partit va començar amb un joc molt lleig, ja que el vent no deixava jugar a cap dels dos conjunts. Les ocasions trigaven a arribar i ja es veia que una acció puntual seria la que acabaria decidint el partit, com així va ser, ja que, a la recta final, una centrada de córner de Tidian, aprofitant l'efecte de la tramuntana, va acabar convertint-se en gol olímpic.

I realment aquesta va ser l'única acció destacada d'un partit lleig, que no farà afició, però que significa tres punts molt importants pel Peralada, que se situa en vuitena posició amb 32 punts, cada cop més a prop del seu principal objectiu aquesta temporada, que no és altre que la salvació.

També en clau positiva s'ha de destacar el debut de Litus i Sergi Barco, dues de les tres incorporacions que els altempordanesos han fet durant aquest mercat d'hivern i que han ajudat a l'equip a la segona part per aconseguir aquesta mínima victòria.

La propera jornada els de Nacho Castro visiten el camp del Masnou, rival directe de la zona mitja, però que passa per un moment molt delicat, doncs ha perdut els set últims partits que ha disputat, quedant-se sense marcar en els últims cinc enfrontaments, de manera que el desplaçament es preveu bastant complicat.