Aire fresc. Això és el que ha suposat l'arribada de Rodri a la banqueta de l'Olot. Tant, que des que va assumir la direcció de l'equip, abans de Nadal, no només ha aconseguit fer reaccionar l'equip i treure'l de la zona perillosa, sinó que l'ha situat a només tres punts de les places de promoció d'ascens. Veure-ho per creure-ho. Ahir, amb una combinació perfecta de bon joc a la primera part i d'efectivitat a la segona, va doblegar un incomodíssim Eldenc. El gol d'Uri Santos, que ahir repareixia després d'una lesió, al límit de la mitja part va encarrilar una victòria que semblava que havia de caure pel seu propi pes però va costar més del compte. Els alacantins van estirar-se a la represa i arran de l'expulsió de Calavera -que va veure la segona targeta groga per perdre temps al minut 64- semblava que el partit canviava de decorat. No seria així gràcies a una genialitat de Musa, que va enviar la pilota a l'escaire en un magistral llançament de falta. Només havien passat quatre minuts de l'expulsió de Calavera. Amb deu homes però amb un avantatge de 2-0 tot va ser més senzill. Tan sols va tocar patir dos dels tres minuts de temps afegit quan Perona va posar certa emoció al matx amb el 2-1.

Amb intensitat, combinant i agradant-se, els jugadors de l'Olot van disputar uns primers compassos de partit notables . Les internades per la dreta de Calavera i les centrades des de l'esquerra de Sielva generaven molt de perill a la porteria d'Alberto. El gol però no arribava. Tampoc en una rematada de Carlos Martínez que es va estavellar al pal després d'una bona assistència d'Uri, un dels homes del partit. Seria precisament el menut davanter garrotxí l'encarregat d'obrir el marcador. Ho faria aprofitant-se del refús d'Alberto després d'un xut de Corominas des de la frontal (m.44). L'ex de Racing acaba amb la fèrria resistència d'un Eldenc molt dur.

A la represa, els visitants van apujar un grau la intensitat i van passar a ser els clars dominadors del partit. Wilfred evitaria l'empat en un parell d'ocasions abans de les dues jugades clau del matx. L'expulsió de Canelada quedaria en una anècdota gràcies al gol de Musa de falta directa. Malgrat la inferioritat numèrica, l'avantatge de dos gols i el bon posicionament dels garrotxins van ser una llosa massa grossa per a un Eldenc que només seria capaç de retallar distàncies a l'afegit. Era massa tard. Els punts es quedaven a casa.