La jornada a les banquetes de Segona A va ser d'allò més moguda ahir. Després d'un primer tram de temporada amb poques destitucions, amb el pas de les setmanes els nervis i la necessitat de resultats van fent que les directives moguin fitxa. Ahir li va tocar el rebre a Eusebio Sacristán que, després de tres temporades i mitja al capdavant del Barça B, va per destituït pels mals resultats. El tècnic castellà estava sent molt qüestionat les darreres jornades i la derrota a Saragossa (4-0) on l'equip va oferir molt mala imatge el van acabar de condemnar. Jordi Vinyals, tècnic del Juvenil A, es fa càrrec de l'equip fins el 30 de juny amb l'encàrrec de salvar un equip que compta amb jugadors que ja han debutat al primer equip com Munir, Sandro Ramírez, Samper o Adama Traoré.

Eusebio va ser el setè entrenador que no arriba al final de la temporada. El sisè havia estat Álex García, que dimecres passat va presentar la seva dimissió al capdavant del Sabadell després de perdre contra l'Europa a la Copa Catalunya (3-0). El tècnic de la casa, Jesús Mari Serrano va dirigiri provisionalment l'equip diumenge a Sòria (3-0) però el club ja té decidit que Juan Carlos Mandiá sigui el nou entrenador. El gallec -que va veure en directe la desfeta a Los Pajaritos- serà el tercer tècnic del curs després de Miquel Olmo i Álex García.

Qui també podria tenir les hores comptades és Valery Karpin al Mallorca. La derrota contra el Leganés (0-2) ha deixat molt tocat el tècnic rus que va estar negociant tota la tarda d'ahir amb el director esportiu Miquel Àngel Nadal, la seva sortida del club. Si al final s'arriba a un acord per liquidar Karpin, el seu relleu seria Miquel Soler. El d'Hostalets d'en Bas havia de ser el tècnic de l'equip però va ser rellevat del càrrec a mitja pretemporada pels anteriors gestors.