Els germans Pau i Marc Gasol van reconèixer ahir en una teleconferència que serà "una cosa molt especial" i que estan "ansiosos" per fer el salt inicial diumenge que ve a la 64 edició del Partit de les Estrelles que es disputarà al Madison Square Garden, de Nova York. "Significarà un moment per no oblidar mai per tot el que representa com a professionals i per la nostra família haver tingut el suport dels aficionats", va declarar el més gran dels germans Gasol, que juga la seva primera temporada amb els Chicago Bulls. "Sabem que el partit és per divertir-se, però el reconeixement és el que val", va afegir.

Per la seva banda, l'exjugador de l'Akasvayu Girona Marc Gasol, que viu el seu millor moment com a professional en l'últim any de contracte que té amb els Grizzlies de Memphis, és conscient que haver estat elegit pel vot popular significa que el seu treball és reconegut i això és el que realment compta, i més quan li ha permès estar al costat del seu germà en un Partit de les Estrelles.

"Serà un moment inoblidable en la meva vida, per tot el que significa tenir el meu germà de rival, però alhora junts en un partit on hi ha totes les estrelles", va valorar el pivot, titular amb l'equip de la conferència Oest. "Mai vam pensar que podria donar-se aquest moment, però el viurem d'una manera molt especial i amb gran rivalitat".

Tots dos també van estar d'acord que serà un gran partit i que sortiran al camp del Madison Square Garden amb l'única intenció d'aconseguir la victòria per als seus respectius equips i més quan es tracta d'una cosa històrica, tenir per primera vegada en l'All-star a dos germans de titulars en el mateix partit i de rivals.

"No sempre es dóna aquest tipus de circumstàncies i volem viure-la en plenitud i lluitar cada un pels interessos dels nostres respectius equips", va destacar Pau Gasol. "No posaré fàcil les coses a Marc i molt menys que anoti punts". "Quan el partit s'acosti al final, en l'últim quart, serem tots més competitius, perquè voldrem guanyar" va assenyalar per la seva banda Marc.