L'Espanyol persegueix el seu somni de la Copa del Rei a San Mamés, on disputarà aquesta nit (22.00, La Sexta) l'anada de les semifinals contra l'Athletic Club, en una setmana marcada per les lesions de futbolistes habituals al mig del camp. El tècnic blanc-i-blau, Sergio González, no podrà comptar amb el migcampista José Alberto Cañas, baixa per una lesió de primer grau en la musculatura isquiotibial de la cama dreta, ni tampoc amb el central Álvaro, sancionat; mentre que el migcampista Abraham segueix fora de l'equip en no recuperar-se d'un trencament fibril·lar.

D'altra banda, entren en els plans del preparador els futbolistes del filial Pol Llonch i el gironí Joan Jordán , mentre que el lateral dret brasiler Felipe Mattioni també forma part d'una llista de 19 futbolistes en què hi ha Víctor Sánchez, tot i que pateix un lleu esquinç al turmell.

Sergio González va explicar ahir que els seus jugadors no s'han de "tornar bojos ni atacant ni defensant", perquè "són partits de 180 minuts i la tornada és a casa". De fet, el preparador va apuntar que l'Espanyol no ha de poartar "la iniciativa". De tota manera, va avançar que apostarà per un plantejament equilibrat. "És molt important marcar un gol fora de casa. Tant de bo ho aconseguim i pugui ser clau", va dir.